Reacties

Ik heb contact opgenomen met Nella, toen ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met het verwerken van het ongeluk van mijn man. Bij de intake liet ze mij mijn verhaal doen en toonde veel begrip voor wat wij hadden mee gemaakt. Dat gaf direct een fijn gevoel. Door vragen te stellen, komt Nella heel snel tot de kern. Zij voelt heel goed aan waar een thema zit en beschikt over de juiste vaardigheden en technieken om daarmee aan de slag te gaan tijdens de sessie.
De focus in de sessies ligt niet op het praten over het probleem, maar aan de slag gaan met de diepere overtuiging die daar aan ten grondslag ligt, en deze oplossen.
Al gauw ging het in onze sessies niet alleen over het ongeluk, maar ook over andere zaken zoals mijn werk. Na iedere sessie met Nella voelde ik mij goed en vooral opgeruimd. Vaak weet je rationeel wel hoe je ergens mee om moet gaan, maar nu voel ik het ook echt van binnen. Er is echt iets opgelost, waardoor het voor mij mogelijk is om verder te groeien en stappen te maken, zowel zakelijk als privé. Bedankt Nella!
Anoniem (februari 2023)

Omdat ik behoorlijk vastgelopen was in mijn werk en privé, heb ik Nella opgezocht. Ik heb haar ervaren als een prettige en kalme persoonlijkheid waarbij je jouw verhaal kan doen in eigen tempo. Nella gaat met je aan de slag, denkt met je mee maar stelt ook op een respectvolle manier vragen waardoor je gaat nadenken en tot eigen inzichten komt.
Ryan (januari 2023)

Ik ben zes keer bij Nella geweest omdat ik wilde onderzoeken wat mij nog belemmerde. Met behulp van familieopstellingen en innerlijke delenwerk is er veel in beweging gekomen! Het werken met vloerankers hielp mij verschillende emoties goed te doorvoelen, na jaren van onderdrukken, en dat gaf opluchting en verlichting. Nella is rustig en geeft je de ruimte om je eigen proces door te maken. Je kunt het ook gerust aan haar aangeven als je voor een bepaalde oefening wat meer tijd nodig hebt. Ze heeft een open houding en stelt mooie vragen die je anders naar de situatie laten kijken. Al tijdens het traject merkte ik grote verschillen in hoe ik mij voelde. Er kwam rust over mij en na de laatste sessie had ik het idee dat ik echt weer helemaal in contact met mijzelf was gekomen. Een aanrader!
Evelyn (april 2022)

Na een afgerond traject bij de GGZ is deze vorm van therapie, datgene wat ik nodig heb/had om (nog meer)helder te krijgen waar mijn klachten vandaan komen. Nella legt tijdens de therapie niet alleen de nadruk om deze klachten te laten verdwijnen, maar juist ook om de reden achter deze klachten te achterhalen. Het ontdekken van deze “oorzaak” creëert weer nieuwe inzichten die mij weer verder helpen in het traject.
Bij enkele therapievormen van haar stap je als het ware buiten jezelf en kijk je vanaf een afstand naar innerlijke processen die een rol spelen bij datgene waar je tegenaan loopt. Deze voor mij nieuwe therapievormen, creëren inzichten die een diepere laag aanboren welke ik nog niet ontdekt had.
Tijdens de sessies ervaar ik de rust, tijd en ruimte.
J. (februari 2022)

De sessies bij Nella hebben mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen over mijn loopbaantraject. De meerwaarde van een psychodynamisch therapeut en coach vond ik dat de focus lag op mij als persoon. Wat maakt mij blij, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk, wat zijn mijn dromen, wat zijn mijn uitdagingen en kwaliteiten (geen beroepskeuze testjes e.d.). Door gebruik te maken van de ruimte heeft het mij geholpen om tot andere inzichten te komen.
Ik heb Nella als coach heel prettig ervaren, ze luisterde actief naar mijn verhaal en stelde verdiepende vragen.
Marlie (september 2021)

Ik kom al een tijd bij Nella voor psychodynamische therapie. Ik voel me erg prettig bij haar, omdat ze ECHT luistert, mee wil denken en we zoeken samen naar de weg, die ik mag gaan. Ik krijg de ruimte ook weken niet te komen om dat wat in de sessie zichtbaar is geworden in de praktijk uit te proberen.
Ik ervaar een verschil met andere therapievormen, omdat het niet alleen praten is. Het is juist ook je lichamelijk verplaatsen in de ruimte, op een andere plek gaan staan, waarbij gebruik gemaakt wordt van materialen, die aansluiten. Het is ook je inleven en door woorden en daden de situaties, die zijn geweest, in jezelf veranderen. Hierdoor maak je een statement en kan je in de praktijk terugdenken aan het keuzemoment of de bewustwording en herkenning bij de sessie en ga je anders kijken naar jezelf, de ander en de nare omstandigheden. Ik kom zo stapje bij stapje meer bij mezelf en kan beter aansluiten bij de ander.
Anke (augustus 2021)

Wat voor mij erg helpend was, is dat ze door middel van diverse technieken een diepere laag kon raken, die uiteindelijk de kern voor mij aan het licht bracht.
Mieke (mei 2021)

Prettige begeleiding waarbij vooral aandacht was voor m’n onderbewuste gevoelens, daardoor kon ik zaken emotioneel goed afsluiten en had ik snelle resultaten. Respectvolle benadering.
N (december 2020)

Vanuit persoonlijke vragen heb ik een proces mogen doorlopen met hulp van Nella. Ik ben zelf reflectief van aard en analytisch, maar dit maakte ook dat ik niet altijd verder kwam met de dingen waar ik tegenaan liep. Wat mij enorm heeft geholpen was de manier waarop Nella mij hielp om zelf dingen te ontdekken; dit deed ze door het kundig en open stellen van vragen die steeds een laag dieper aanboorden. Hierdoor kwam ik bij andere lagen die voor mij verrassend, inzichtgevend maar juist ook ervaringsgericht heel helpend zijn geweest.
Nella weet door haar niet veroordelende, waardevrije en nabije houding een veilige sfeer te creëren en geeft je het gevoel om samen te zoeken naar antwoorden die zij op voorhand ook niet weet. Ook de verschillende vormen die ze gebruikt in het proces zijn waardevol en ik kon me daar in vertrouwen aan overgeven. Ik kijk dankbaar terug op het proces en kan Nella warm aanbevelen als een kundige, persoonlijke en ervaren therapeut.
Tineke

Ik had last van een forse overtuiging die mij veel energie kostte. Ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat anderen zouden kunnen denken, voelen of vinden. Het blokkeerde mij om me vrij te voelen en echt in verbinding te zijn met mezelf, anderen en God. Door de vragen die Nella mij stelde, haar oordeelloze houding tav mijn emoties en gedachten, maar ook haar rust en scherpte kreeg ik inzicht in het ontstaan van deze overtuiging en wist deze om te buigen tot een reële overtuiging. Ik fietste heel wat lichter naar huis.
A.

Nooit beseft hoe vast ik zat in patronen uit mijn familiesysteem. Het was heel helpend om hier inzicht in te krijgen, maar ook keuzes in te maken. Dit heeft me ruimte gegeven om meer in mijn eigen leven te kunnen gaan staan. Nella, bedankt.
Eefje