Reacties

De sessies bij Nella hebben mij geholpen meer duidelijkheid te krijgen over mijn loopbaantraject. De meerwaarde van een psychodynamisch therapeut en coach vond ik dat de focus lag op mij als persoon. Wat maakt mij blij, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk, wat zijn mijn dromen, wat zijn mijn uitdagingen en kwaliteiten (geen beroepskeuze testjes e.d.). Door gebruik te maken van de ruimte heeft het mij geholpen om tot andere inzichten te komen.

Ik heb Nella als coach heel prettig ervaren, ze luisterde actief naar mijn verhaal en stelde verdiepende vragen.

Marlie (september 2021)

Ik kom al een tijd bij Nella voor psychodynamische therapie. Ik voel me erg prettig bij haar, omdat ze ECHT luistert, mee wil denken en we zoeken samen naar de weg, die ik mag gaan. Ik krijg de ruimte ook weken niet te komen om dat wat in de sessie zichtbaar is geworden in de praktijk uit te proberen.

Ik ervaar een verschil met andere therapievormen, omdat het niet alleen praten is. Het is juist ook je lichamelijk verplaatsen in de ruimte, op een andere plek gaan staan, waarbij gebruik gemaakt wordt van materialen, die aansluiten. Het is ook je inleven en door woorden en daden de situaties, die zijn geweest, in jezelf veranderen. Hierdoor maak je een statement en kan je in de praktijk terugdenken aan het keuzemoment of de bewustwording en herkenning bij de sessie en ga je anders kijken naar jezelf, de ander en de nare omstandigheden. Ik kom zo stapje bij stapje meer bij mezelf en kan beter aansluiten bij de ander.

Anke (augustus 2021)

Wat voor mij erg helpend was, is dat ze door middel van diverse technieken een diepere laag kon raken, die uiteindelijk de kern voor mij aan het licht bracht.

Mieke (mei 2021)

Prettige begeleiding waarbij vooral aandacht was voor m’n onderbewuste gevoelens, daardoor kon ik zaken emotioneel goed afsluiten en had ik snelle resultaten. Respectvolle benadering.

N (december 2020)

Vanuit persoonlijke vragen heb ik een proces mogen doorlopen met hulp van Nella. Ik ben zelf reflectief van aard en analytisch, maar dit maakte ook dat ik niet altijd verder kwam met de dingen waar ik tegenaan liep. Wat mij enorm heeft geholpen was de manier waarop Nella mij hielp om zelf dingen te ontdekken; dit deed ze door het kundig en open stellen van vragen die steeds een laag dieper aanboorden. Hierdoor kwam ik bij andere lagen die voor mij verrassend, inzichtgevend maar juist ook ervaringsgericht heel helpend zijn geweest.
Nella weet door haar niet veroordelende, waardevrije en nabije houding een veilige sfeer te creëren en geeft je het gevoel om samen te zoeken naar antwoorden die zij op voorhand ook niet weet. Ook de verschillende vormen die ze gebruikt in het proces zijn waardevol en ik kon me daar in vertrouwen aan overgeven. Ik kijk dankbaar terug op het proces en kan Nella warm aanbevelen als een kundige, persoonlijke en ervaren therapeut.
Tineke

Ik had last van een forse overtuiging die mij veel energie kostte. Ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat anderen zouden kunnen denken, voelen of vinden. Het blokkeerde mij om me vrij te voelen en echt in verbinding te zijn met mezelf, anderen en God. Door de vragen die Nella mij stelde, haar oordeelloze houding tav mijn emoties en gedachten, maar ook haar rust en scherpte kreeg ik inzicht in het ontstaan van deze overtuiging en wist deze om te buigen tot een reële overtuiging. Ik fietste heel wat lichter naar huis.
A.

Nooit beseft hoe vast ik zat in patronen uit mijn familiesysteem. Het was heel helpend om hier inzicht in te krijgen, maar ook keuzes in te maken. Dit heeft me ruimte gegeven om meer in mijn eigen leven te kunnen gaan staan. Nella, bedankt.
Eefje