Reacties

Vanuit persoonlijke vragen heb ik een proces mogen doorlopen met hulp van Nella. Ik ben zelf reflectief van aard en analytisch, maar dit maakte ook dat ik niet altijd verder kwam met de dingen waar ik tegenaan liep. Wat mij enorm heeft geholpen was de manier waarop Nella mij hielp om zelf dingen te ontdekken; dit deed ze door het kundig en open stellen van vragen die steeds een laag dieper aanboorden. Hierdoor kwam ik bij andere lagen die voor mij verrassend, inzichtgevend maar juist ook ervaringsgericht heel helpend zijn geweest.
Nella weet door haar niet veroordelende, waardevrije en nabije houding een veilige sfeer te creëren en geeft je het gevoel om samen te zoeken naar antwoorden die zij op voorhand ook niet weet. Ook de verschillende vormen die ze gebruikt in het proces zijn waardevol en ik kon me daar in vertrouwen aan overgeven. Ik kijk dankbaar terug op het proces en kan Nella warm aanbevelen als een kundige, persoonlijke en ervaren therapeut.
Tineke

Ik had last van een forse overtuiging die mij veel energie kostte. Ik was in mijn hoofd altijd bezig met wat anderen zouden kunnen denken, voelen of vinden. Het blokkeerde mij om me vrij te voelen en echt in verbinding te zijn met mezelf, anderen en God. Door de vragen die Nella mij stelde, haar oordeelloze houding tav mijn emoties en gedachten, maar ook haar rust en scherpte kreeg ik inzicht in het ontstaan van deze overtuiging en wist deze om te buigen tot een reële overtuiging. Ik fietste heel wat lichter naar huis.
A.

Nooit beseft hoe vast ik zat in patronen uit mijn familiesysteem. Het was heel helpend om hier inzicht in te krijgen, maar ook keuzes in te maken. Dit heeft me ruimte gegeven om meer in mijn eigen leven te kunnen gaan staan. Nella, bedankt.
Eefje